×

da’s Willebroek

Branding & Citymarketing

Een nieuwe huisstijl voor een gemeente, da’s veel méér dan een nieuw logo en een slogan. Het is de start van een nieuw verhaal met een nieuwe dynamiek. Want wat écht telt, is dat iedereen weer fier kan worden op Willebroek. Of je er nu werkt, woont of op bezoek komt, iedereen moet weer voelen dat Willebroek heel wat te bieden heeft. Een bloeiende economische activiteit. Vier fijne dorpskernen met elk hun eigen charme. Een typische humor met een prettig scherp kantje. Een stadscentrum in volle vernieuwing. Een internationale watersportbaan. Véél natuur en vooral véél water. Wat we zéker hebben, da’s karakter: Willebroek blijft nooit bij de pakken zitten. En daar mogen we gerust trots op zijn! Daarom zetten we vanaf nu met veel enthousiasme onze naam onder alles wat we verwezenlijken. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Da’s Willebroek. 

Is het een dubbele letter ‘W’?  Stelt het de brug van Willebroek voor, of het water van ons kanaal? Is het een symbool voor diversiteit? Wat je ook wil zien in ons nieuwe logo, het mag. Want Willebroek laat zich niet in één hokje stoppen.  Wat het logo wél zeker wil zijn, is fris en compact. Tijdloos, creatief en vol energie. Een tikkeltje anders, net zoals wij zelf.

Dat is de vorm. Een vorm die voortaan altijd hand in hand gaat met een kort en krachtig tekstueel statement: ‘Da’s Willebroek’. Zo drukken we onze stempel op alles wat leeft in onze gemeente. We zijn fier op wat we hebben, en dat stralen we ook uit.

 

Maradonna, creatief bureau.
Branding en communicatie voor duurzame verbindingen met
jouw publiek. 

Maradonna,
a wild mind, a disciplined eye