×

Wie zijn we

Full service

Maradonna is een ‘full service’ communicatiebureau. Opdrachtgevers variëren van grote ondernemingen met kleine budgetten tot kleine ondernemers met grote plannen. We werken nauw samen met een vast aantal freelancers. Zij voegen, elk met hun specialiteit, een extra waarde toe aan Maradonna en maken het een allround communicatie bureau.

Klein maar efficiënt

Als communicatiebureau streven we naar duurzaamheid, kwaliteit en creativiteit, zowel wat het effect van zijn acties als de relaties met klanten betreft. Wij combineren de voordelen van een kleine organisatie met het creativiteitsniveau en de ervaring van een groot bureau.

Goed advies

Maradonna is van mening dat elk degelijk communicatie-traject begint met goed advies. Geen dure consultancy voor er nog maar één actie ondernomen wordt, maar een analyse op maat, een gestructureerd plan en goede afspraken.

Eén aanspreekpunt

We zijn geen ingewikkeld bureau waar je via een accountmanager doorgestuurd wordt naar een projectmanager die hopelijk de vormgever juist brieft. Je werkt met één aanspreekpunt die het volledige project opvolgt van begin tot einde. Hierdoor vergroot ook de betrokkenheid met het product of dienst waardoor service, klantgerichtheid en specialistische kennis direct ter beschikking zijn.

Buikgevoel

Wat ons onderscheidt van de meeste andere grafische bureaus is onze durf te vertrouwen op een buikgevoel. Een buikgevoel dat trouwens bijzonder goed werkt. Een buikgevoel dat klanten weten te waarderen. Wij staan met onze voeten stevig op de grond en houden de vinger continu aan de maatschappelijke pols.

Inspirerend en precies

Dankzij ons sterk inlevingsvermogen en kritische blik voelen we bijzonder snel aan wat een klant verlangt. We denken zeer ruim zonder ons vooropgezet doel uit het oog te verliezen. Niets voor niks is onze baseline ‘A wild mind, a disciplined eye’, een uitspraak van Dorothy Parker over creativiteit.

Resultaat

Duurzaamheid en kwaliteit gedreven door passie! Enthousiasme en goesting halen het meestal van ratio. Wij kijken er alvast naar uit onze passie en kennis met u te delen om samen met u, uw organisatie of merk verder uit te bouwen en nog meer op de kaart te zetten!

Afspreken

Communicatie is het creeëren van verhalen. Wat is uw verhaal? We zien er naar uit u te ontmoeten. Contacteer ons.

Wat doen we

Maradonna is een ‘full service’ communicatiebureau. We werken nauw samen met een vast aantal freelancers. Zij voegen, elk met hun specialiteit, een extra waarde toe aan Maradonna en maken het een allround communicatie bureau.

• Logo & huisstijl
• Layout & vormgeving
• Website en online design
• Campagne
• Illustratie en infographics
• Strategisch advies
• Drukwerk
• Copywriting

Onze klanten